Szeretné egy luxusszállóban leélni az életét? Szeretné ha odaadó gondoskodás, figyelmes kiszolgálás, pihentető kényelem és szemet-lelket nyugtató szépség venné körül egy életen át? Akkor költözzön a Cézár Házba!

A Cézár Ház a Magyar Külkereskedelmi Bank és egy, a lakóingatlanok piacán vezető nemzetközi fejlesztő, az A.P. Enterprises beruházásában Újlipótvárosban épül, központi ám csendes helyen, a Hegedűs Gyula és a Visegrádi utca által határolt területen, egy klasszicista stílusú, gyönyörű timpanonos kapu köré. A történelmi ötvözödik így az újjal és békebeli harmónia egyesül a huszonegyedik századi korszerűséggel. A Cézár Ház új életminőséget képvisel a magyar ingatlanpiacon. Nem lakásokat kínál, hanem otthont, az otthon pedig nem szorul a négy fal közé: a lakók mindennapjait szolgáltatások soha nem látott bősége teszi kényelmessé. Mindannyian úgy érezhetik majd, mintha véget nem érő vakáción lennének.

A hazaérkezőket éjjel-nappali portaszolgálat fogadja, éppen úgy, mint a luxushotelekben. Biztonságukra 24 órás őrzés ügyel, gépkocsijukkal pedig földalatti teremgarázsban parkolhatnak.

A szolgáltató egységek minden elképzelhető igényt kielégítenek - házon belül. Szauna, jacuzzi, fitness terem, fodrász, mosoda és sok egyéb üzlet áll a lakók rendelkezésére.

A lakások is minden igényt kielégítenek: úgy kerültek megtervezésre, hogy bizonyos egyéni kívánságok is figyelembevehetők legyenek. A Cézár Ház beruházója több opciót ajánl az anyagválasztásban, valamint különböző extrák is rendelhetők. Minden egyes lakás ragyogóan világos, hatalmas erkéllyel, vagy a nappalival is egy életteret alkotó mennyezetig érő több helyen nyitható üvegfallal rendelkező télikerttel vehető igénybe. Az ínyenceket exkluzív tetőtéri lakások várják. Az épület nagy, zöldellő belső parkot ölel körül, amelyet fák és bokrok tesznek árnyékossá.

A 2-5 szobás luxuslakások most megfizethető áron, a Magyar Külkereskedelmi Bank - a vételár akár 50%-ig terjedő - egyszerűsített ügyintézéssel és rugalmas feltételekkel felvehető hitelével leköthetők. Az ötcsillagos komfortért ezúttal nem kell csillagászati árat fizetni!